+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Energetik Отзывы

рейтинг отеля

79%
хороший

by 82 reviews

  • Персонал

    86%
  • Чистота

    84%
  • Оборудование

    78%
  • Комфорт

    72%
  • Соотношение цена / качество

    78%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Martin

Группы друзей, 6.8.2018

Janov Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Z hotelu jsme měli opravdu krásný výhled. Jídlo nám velice chutnalo. Bazén také paráda, měli jsme ho ,,dá se říci, sami pro sebe, akorát na mě trochu studená voda. A co se týče ceny, tak jsme velice spokojeni. A mají tam starý herní automaty, nostalgie :-) super

  • Jediné, co mě překvapilo, že se ,,nejspíše,, vypíná teplá voda přes noc. Protože jsem byl ráno brzo na nohou a chtěl jsem se sprchnout a tekla jen studená, až od 7hod tekla i teplá voda. Ale nic hrozného to není, snídaně je stejně v 8:00. :-)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Dita Slavíčková

Пожилые пары, 2.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Vavřík

одинокий путешественник, 8.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Líbily se nám výhledy na okolí,vstřícný a ochotný personál.Také vnitřní bazén po celodenních výletech,byl příjeným osvěžením.

  • V sociálním zařízení je malý prostor a malé umyvadlo.Na balkonu by mohly být židle.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Adam

Семья с маленькими детьми, 25.2.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 16.2.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Pohoda, výborná strava a skvělý personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 7.2.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Pujcovna lyzi navkatastrofalni urovni, bez ceniku.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Leslav Veverka

Пожилые пары, 9.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 12.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Vynikajici kuchyně

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zina

Пожилые пары, 23.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Velice příjemný personál . Skvělé jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 15.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • hezký výhled z pokoje, bazén

  • na pokoji velice malý prostor WC/umyvadlo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

Семья со взрослыми детьми, 8.7.2017

Kladno Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 5.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše.

  • 000

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

Семья со взрослыми детьми, 10.2.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Výborná kuchyně, ceny nápojů nižší než v okolních bufetech.

  • Malá kapacita wi-fi připojení dostupná pouze v restauraci, poslední 2 dny zcela bez připojení.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 2.1.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiří

Молодая пара, 7.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Starší hotel, ale na perfektní urovni a to díky ochotě a profesionalitě celého personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Výborná strava.

  • Studená voda v bazénu.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

Семья с маленькими детьми, 17.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • - umístění hotelu - příjemný personál, zejména pak pan číšník v restauraci :-) - ubytování - jídlo

  • - bazén!!! Krásný, opravený bazén, bohužel voda v něm je tak studená, že se v něm težko koupou dospělí natož pak děti .-(. Je to ohromné mínus toho hotelu. Myslím si, že je to jeden z důvudů, proč si lidé vyberou tento hotel, i u nás to tak bylo. Kdyby byl standardně teplý, neváhala bych ani na chvilku a příští rok bych zase přijela. Takhle bohužel ne. Navíc, hotel nemá absolutně žádné zázemí pro děti. Tkz. dětský koutek je "hrůzostrašný". Stačilo by nakoupit pár hraček :-(. Rovněž chybí pískoviště, nějaké venkovní hřiště. Tímto si hotel hodně ubírá na standardu, jelikož všude jinde to již standard je :-(. Pro rodiny s malými dětmi je toto veliké mínus. Jinak člověk chápe, že opravy něco stojí a hotel se pomalu opravuje. V některých místnostech máte pocit, že jste se vrálili do roku 1980 :-))))....ale to nevadí :-). Je zde vidět, že na rekonstrukci není tolik peněz, jak by si majitel asi sám přál...

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marcela

Пожилые пары, 18.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 21.3.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Přístup personálu + kuchyně.

  • Dříve byl bazén otevřen před snídaní od 7.00, nyní současně s ní od 8.00, což neumožňuje jít soi před snídaní zaplavat, když vleky začínají v 8.30

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 28.2.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8