0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Energetik Recenzje

Ocena hotelu

79%
Dobrze

by 82 reviews

  • Personel

    86%
  • Czystość

    84%
  • Wyposażenie

    78%
  • Komfort

    72%
  • Cena

    78%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Martin

grupa przyjaciół, 6.8.2018

Janov Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Z hotelu jsme měli opravdu krásný výhled. Jídlo nám velice chutnalo. Bazén také paráda, měli jsme ho ,,dá se říci, sami pro sebe, akorát na mě trochu studená voda. A co se týče ceny, tak jsme velice spokojeni. A mají tam starý herní automaty, nostalgie :-) super

  • Jediné, co mě překvapilo, že se ,,nejspíše,, vypíná teplá voda přes noc. Protože jsem byl ráno brzo na nohou a chtěl jsem se sprchnout a tekla jen studená, až od 7hod tekla i teplá voda. Ale nic hrozného to není, snídaně je stejně v 8:00. :-)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Dita Slavíčková

para, 2.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef Vavřík

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Líbily se nám výhledy na okolí,vstřícný a ochotný personál.Také vnitřní bazén po celodenních výletech,byl příjeným osvěžením.

  • V sociálním zařízení je malý prostor a malé umyvadlo.Na balkonu by mohly být židle.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Adam

rodzina z małym dzieckiem, 25.2.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Pohoda, výborná strava a skvělý personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.2.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Pujcovna lyzi navkatastrofalni urovni, bez ceniku.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Leslav Veverka

para, 9.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Vynikajici kuchyně

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zina

para, 23.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Velice příjemný personál . Skvělé jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • hezký výhled z pokoje, bazén

  • na pokoji velice malý prostor WC/umyvadlo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Karel

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.7.2017

Kladno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše.

  • 000

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

rodzina ze starszym dzieckiem, 10.2.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Výborná kuchyně, ceny nápojů nižší než v okolních bufetech.

  • Malá kapacita wi-fi připojení dostupná pouze v restauraci, poslední 2 dny zcela bez připojení.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiří

dorośli, 7.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Starší hotel, ale na perfektní urovni a to díky ochotě a profesionalitě celého personálu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Výborná strava.

  • Studená voda v bazénu.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

rodzina z małym dzieckiem, 17.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • - umístění hotelu - příjemný personál, zejména pak pan číšník v restauraci :-) - ubytování - jídlo

  • - bazén!!! Krásný, opravený bazén, bohužel voda v něm je tak studená, že se v něm težko koupou dospělí natož pak děti .-(. Je to ohromné mínus toho hotelu. Myslím si, že je to jeden z důvudů, proč si lidé vyberou tento hotel, i u nás to tak bylo. Kdyby byl standardně teplý, neváhala bych ani na chvilku a příští rok bych zase přijela. Takhle bohužel ne. Navíc, hotel nemá absolutně žádné zázemí pro děti. Tkz. dětský koutek je "hrůzostrašný". Stačilo by nakoupit pár hraček :-(. Rovněž chybí pískoviště, nějaké venkovní hřiště. Tímto si hotel hodně ubírá na standardu, jelikož všude jinde to již standard je :-(. Pro rodiny s malými dětmi je toto veliké mínus. Jinak člověk chápe, že opravy něco stojí a hotel se pomalu opravuje. V některých místnostech máte pocit, že jste se vrálili do roku 1980 :-))))....ale to nevadí :-). Je zde vidět, že na rekonstrukci není tolik peněz, jak by si majitel asi sám přál...

Personál
10
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marcela

para, 18.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Přístup personálu + kuchyně.

  • Dříve byl bazén otevřen před snídaní od 7.00, nyní současně s ní od 8.00, což neumožňuje jít soi před snídaní zaplavat, když vleky začínají v 8.30

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.2.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8